Main Page Sitemap

Miksi ei dating los angeles niin vaikeaa


miksi ei dating los angeles niin vaikeaa

ja nyt mulle tie. Minkä vuoksi en saa löytä unelmaa (Et voi löytä) Etsin ain sua. Aamut mys kanssas kauniit ois, mikset s totta olla vois, vaan lhdet pois. Aamut myös kanssas kauniit ois, mikset sä totta olla vois (Vaan lähdet pois miksi on niin vaikeaa, minun löytä joku joka rakastaa (Mua vain) Vain mua, miksi aina on niin vaikeaa. Miksi aina on niin vaikeaa, minkä vuoksi en saa löytä unelmaa. Haaveissain, oon kaksin kanssa sun, ja tunnen lmmn, se tytt sielun mun. Jossain se lie, miksi on niin vaikeaa, minun lyt joku joka rakastaa, mua vain Vain mua.

Miksi on niin vaikeaa, minun löytä joku joka rakastaa (Mua vain) Vain mua, miksi aina on niin vaikeaa. Et voi lyt Etsin ain sua. Haaveissain, oon kaksin kanssa sun, ja tunnen lämmön, se täyttä sielun mun. Niin katoo kaikki muu, harhaan mua yksinäisyys vie, saavu ja näytä mulle tie. Nylon Beat miksi on niin vaikeaa, minun lyt joku joka rakastaa, mua vain Vain mua. Aamut myös kanssas kauniit ois, mikset sä totta olla vois, vaan lähdet pois refrain, miksi aina on niin vaikeaa, minkä vuoksi en saa löytä unelmaa. Et voi löytä Etsin ain sua. Miss oot, mikset jo tnne tuu, kun lydt luoksein.

Miksi ei dating los angeles niin vaikeaa
miksi ei dating los angeles niin vaikeaa


Sitemap